Hadeland viltslakteri

Elgpølser, elgburgere, spekepølser, speket hjerte og masse annet godt fra Hadelang Viltslakteri.

Øvre Ellingsrud Gård

Øvre Ellingsrud gård er et lite småbruk i østre Jevnaker, 430 meter over havet. Øvre Ellingsrud gård leverer økologiske varer til deg som er opptatt av lokalmat. De tilby produkter av solbær, rips honning og kanin.

Kitchen a la Mai

Det finnes tusenvis matretter i Vietnam der hver eneste av dem representere livsstil, være, jordsmonn av det området de kommer fra. Mai var født i en liten by i nord Vietnam i en stor familie med 5 barn. Nå bor hun i Norge og sprer kjærligehet for Vietnamesisk mat. På festivalen vil hun selge ferske vårruller og wonton. 

Grini Hjemmebakeri

Grini hjemmebakeri baker saftige kransekaker, stenger dyppet i sjokolade og de deiligste mandelroser. Vi setter vår ære i å gjøre hver minste lille munnfull til en uforglemmelig smaksopplevelse. 

Thorbjørnrud

En av Norges beste lokalmat produsenter. Cheddar, blå ku, mozarella fra egen ysteri, spekeskinke fra egne griser, øl fra eget bryggeri. 

Ask Gård

Ask Gård Foredling produserer økologisk spekemat. De lager Fenalår, pinnekjøtt og Spekepølser av egene Lam og spekemat av Gris fra Heinrich Jung. I tillegg har lager Ask bryggeri alcoholfri Kombucha.

Ringerikserter

En av de sunneste belgfruktene vi har, med lav GI (langsomme karbohydrater), lite fett, mye fiber, antioksidanter, vitaminer og mineraler!

Hringariki Kaffebrenneri

Et lite og lokalt kaffebrenneri ved Tyrifjorden. De leter etter de gode råvarene og prøver å få ut det beste fra hver kaffebønne. Kvalitet, sporbarhet, eitkk og miljø står i fokus. Hringariki er det gamle norrøne navnet på bygdene rundt Tyrifjorden.